Kategorier
Stockholm

Tankar en söndagförmiddag

Ligger och tänker. Påminner mig ett bussamtal med en yngre vikarie på jobbet. Vi snackar om fotboll och ishockey, vilka lag vi håller på och så vidare. Jag berättar att jag håller på Chelsea i Premier League men att jag inte tycker det är så kul längre, med Abramovitchs miljarder och alla lyxlirare laget köpt. Skulle vara roligare att heja på ”Bingham Commons FC” (påhittat lag) i lägsta serien och glädjas åt att de hänger kvar. Mer hjärta.

Knappt urskiljbar, kan kanske symbolisera mina bloggbesökare 🙂

Sen associerar jag till denna blogg. Skulle jag känna mig bättre om den besöktes av 500 varje dag? Eller är det roligare om det är i stort samma 20-30 besökare, som är nyfikna på vad jag gör? Vet ju inte vilka ni är som tittar in här, om ni är återkommande besökare eller om det är en stor andel nya för varje gång. Så kan det faktiskt vara, de som kollar mina fotografier tycker kanske: Nä fy, vad är det här för skit! och återkommer aldrig. Och så blir nya besökare hitlurade via något sökord.   Hemskt kul att ha er här, vilket som!

Här går det i allafall att se vad bilden föreställer

Dimmigt och blåsigt. Av förkylningen finns en tendens till huvudvärk kvar. Kanske blir det trots allt en fotografisk utflykt?