Kategorier
Stockholm

Matchande gröna skor

Sitter och kollar bilder i HCSP(Hardcore Street Photography) group pool. Mycket är riktigt bra, mycket är i färg. Oftast vimlar det av folk, många bilder är härligt absurda. Det jag söker med andra ord. I vimmelbilderna är människorna noga separerade, något jag försöker åstadkomma med mina slussenbilder.

Gillar matchande färgklickar

Intressant det här med fotografi och fotografer. En tanke som kom upp härom dagen var att det ibland verkar som om man måste ha några nakenbilder i sin portfolio för att räknas som fotograf.

Såg skorna hänga i fönstret och gick in för att plåta dem från den sidan. Ett par turister placerade sig lämpligt utanför och kikade in.

Samtidigt som jag kollar bilder skriver jag ut veckobrevet till mina elevers föräldrar. Det brukar ta en knapp timme på min gamla laserskrivare. Och då pappersmatningen inte fungerar måste skrivaren passas. En sidan kom ut, de andra sitter jag och väntar på. En timme går, jag hade tänkt kolla Fiorentina-Inter. Kollar skrivaren. Den har lagt ner utskriften, ”skrivare redo” meddelar den käckt. Bara att börja om, tji fotboll.

2 svar på ”Matchande gröna skor”

Tema grönt idag? Gröna skor och grön huva …..
Gillar bilden med de gröna skorna :-))
//Claes

Stängt för kommentering.