Kategorier
Stockholm

Det närmar sig (semestertider)

Har redan börjat märka att strömmen av jobbpendlare börjar sina. Skoleleverna har ju sommarlov och ligger hemma och sover när vi andra åker till jobbet. Om några veckor börjar semestrarna för många av oss och det blir en sommarturlista att ha koll på.

Förstår inte de som kan coola ner och ta en fika mitt under jobb- eller hemresan. Är nog resenärer med Saltsjöbanan som går lite mer sällan än bussarna. Vissa bussar ut till yttersta Värmdö går ju inte så ofta de heller, men då ser man å andra sidan till att tajma dem.

Rivstartar min ledighet som bekant med en gatufotoresa till Manchester. Eller om det blir en real ale-resa? Har så smått börjat provpacka i nyinköpta dragväskan. Ska snart bestämma vilken ryggsäck som ska med, och som ska rymma kamerautrustningen.

Svenskt kallvatten går lika bra!

Tror det kan vara bra att börja semestern med en resa, innan jag hunnit bli semesterslö. Hoppas ha disciplin nog att skutta ut tidigt på morgnarna och att sen hålla igång länge under dagen. Tror det är Manchester som har ett gäng real aleslingor att vandra, men det kan vara Liverpool. Får kolla upp det. I så fall ska jag nog knalla några sådana och testa lite olika ale.

Slussen – ett kommunikationscentrum

Har sen en månad på mig att sova på dagarna och sitta uppe på nätterna. Brukar vända på dygnet rätt snabbt när jag är ledig, vet inte riktigt hur det går till och varför. Ligger i soffan och väntar på att posten ska dunsa in, oftast är det bara reklam men ibland blir man glatt överraskad. Engelska Black+White Photography har däremot upphört att ta vägen genom mitt brevinkast. Utan att de påmint om att förnya prenumerationen! Synd, gillade den! Finns en möjlighet att den kommit bort på vägen, det har hänt tidigare.

Rändering

Tre veckors sommarfritids väntar nu närmast. Sommarmorgon på TV och sen i väg till plaskdamm eller bad. Eller vad vi nu hittar på.

2 svar på ”Det närmar sig (semestertider)”

Stängt för kommentering.