Kategorier
Stockholm

Bökigt hemma

I morgon kommer de tillbaka, snubbarna som bytte fönster i min lägenhet. Eller snarare la till ett fönster utanpå de gamla. Nu kompletterar de med ny balkongdörr, eller om den också ska monteras utanpå den gamla. Vi har lovats balkongdörrar med persienner, de som nu kommer är utan, så de ska väl in här en gång till sen. Det jobbiga är att de kräver ett arbetsutrymme på 2 meter, så jag måste baxa undan möbler och ta ner gardinerna.

Sen behöver jag verkligen semester!

Lyssnar för övrigt en hel del på Niclas Frisk och hans ”Deeper Down in Chinatown”. I går, på bussen, hade jag precis pluggat in spotify i öronen när en hand pekade på min iPhone. ”Ursäkta, men jag håller precis på att få alla mina kompisar att lyssna på honom”, säger kvinnan som satt sig bredvid. ”Ja, det är skönt gitarrplink på den”, svarade jag och hon nickade. Lyssna gärna ni också, tror ni kommer att gilla det.