Kategorier
Stockholm

Idylliskt!

Måste fortsätta nöta med X100:an. Nöta tills jag vant mig vid egenheterna. Första kontrollen för dagens stadsorientering är på Galleri Kontrast och vernissaget på sommarutställningen ”Sverige – en idyll?” innehållande 200 bilder tagna av medlemmar på Fotosidan. Välbesökt när jag slinker in vid 12.20.

Tycker kvaliteten var överraskande god på Galleri Kontrasts och Fotosidans utställning ”Sverige en idyll?”

Botten upp!

Fortsätter Hornsgatan västerut och slinker in på fotocaféet Frantzéns och kollar på de nya fotografierna där. Följer Tavastgatan mot Hornstull. Dammsugarsurr letar sig ut genom en öppen balkongsdörr och lite längre ner på gatan skramlar bestick mot porslin. Simba the dog vill inte stoppa halsen i koppelsnaran. Satans hundliv!  Kollar lilla butiken ”Rymdinredning” som verkar ha utförsäljning. Många sköna prylar men jag har köpstopp. Har klätt mig  för varmt för de egentligen sköna 18 graderna som det är. Blir lite svettig.

Å vad hittar vi här?

Tar tunnelbanan tillbaka till Mariatorget och går därifrån ner till Slussen. Där pågår en manifestation för bevarandet av Slussen. Protestera! Skriv på namnlistorna! En ung orkester lirar jazz, en plinkande elgitarr, en pjongande ståbas och två stålvispar krafsar trumskinn.

Plåtar nere vid Slussen på höga ISO. Ibland blir det bra, ibland inte. Där får jag träna!

8 svar på ”Idylliskt!”

Har slarvat med bloggläsandet ett par dagar, skönt med en lugn söndagsmorgon så att man kan komma ikapp med de goda stunderna här i livet… x100 och du verkar a funnit varandra finfint tycker jag, gillar fotoserien och läsningen är som vanligt på hög nivå! Ha en bra söndag. /Malin

Aldrig bortglömd! Jag blev sportfotograf den här veckan, på Djursholms IP, sommarcamp med tränare från Lazio. Känner sportchefen som bad mig ta några bilder till hemsidan… som blev till totaltäckning hela veckan för alla föräldrar vill ju ha sina små förevigade och det var 195 små som trillade runt med bollar!! Gissa vems om har en stel nacke och axlar och en god början till musarm… Det blev om inte annat en nytändning som heter duga, precis vad jag behövde! Och nu ska jag se HUSET på officiell visning (såg det tidigare i veckan), budgivning i veckan. Håll tummen för mig. Har ett väldans behov av att rota mig! Ha de! /M

HUS! Klart jag håller tummarna. I grannskapet?
Känner väl igen det där med foton på en massa småttingar. Hade ju ett gäng grimasfoton att jobba med efter Fritidshemmens dag. Men det är kul med glada barnansikten, man blir glad själv.

jepp, precis där jag vill att det ska vara. har en liten knut i magen av oro, det var många på visningen idag. Att det är MITT hus är det ingen tvekan om frågan är bara om det kan bli mitt… Strategi – ska man gå ut hårt och lägga ett bud en bit över priset direkt för att förhoppningsvis skaka bort några på gränsen? Huga vad svårt det här är! Får jag inte det här kommer det att kännas riktigt surt!

Budstrategier är ju ett riktigt riskspel. Har ingen aning men det kan vara riktigt att lägga sig en bit över. När vet du?

mitt inne i budgivningen nu, jag och en till. det tickar fort upp. watch this space…

Oliiiidligt spännande! Får knalla upp i natt och kolla efter senaste nytt. Ska försöka hålla tummarna även när jag sover.

Stängt för kommentering.