Kategorier
Stockholm

Att sko sig

Skor är viktiga för gatufotografen. När jag haft dåliga skor på fötterna känner jag av det rejält när jag kommer hem. För närvarande kör jag med ett par Ecco. Ecco borde stå för kvalitet men mitt par hade en speciell stötdämpning i form av en röd (tror jag) rund sak i häldelen av sulan. Under vintern fastnade stenar i sulans mönster och dessa skavde bort de röda stötdämparna. Nu är där stora hål och när det är blött ute blir jag bra våt om fötterna, och någon vidare stötdämpning återstår inte längre.

Lurar på att köpa ett par Meindl- eller Hanwagvandringsskor när kassan återhämtat sig efter semestern.

Gatufotoskor?

Det är viktigt att sköta sina fötter, tyvärr får inte fotbadet plats i packningen 🙁  Får kolla vad de har i Manchester. Fötterna får inte svika! (Skyll er själva om ni inte klickar på länkarna :-)).

Gatufotoskor?

Gatufotoskor?

Gatufotoskor?

I dag åker vi till Hellasgården och svettas. Sol och bad är inget för mig, men kul för mina elever.

2 svar på ”Att sko sig”

Trevliga fotospår av de där skorna 🙂
Jag hade också ett par väldigt sköna Eccoskor fast de hade en svart rund plupp i mitten av hälen. Det hände exakt samma sak för mig som du beskriver.
Kanske inte så bra kvalitet på Ecco längre, synd bara att de är de skor som passar mina fötter bäst…….
Hälsar /Claes

Stängt för kommentering.