Kategorier
Stockholm

”Happy workday”

Happy workday” står det på en bil som kör om min buss när jag är på väg till årets första arbetsdag. Känns uppmuntrande och bra. Och det blev en trevlig dag med eleverna, med mycket sällskapsspel.
Så har SAS släppt sina en miljon billiga flygresor. Vill bara känna mig pigg i skallen när jag bokar, så det får anstå några dagar. Lutar åt den 9 april, min vanliga höstvecka var tvåtusen dyrare bara för flyget. Mitt önskade hotell var inte ens bokningsbart. Och lite ruffigare aprilväder är bättre ur gatufotosynpunkt, inbillar jag mig, jämfört med +30°.
The world is very lovely, and it’s very horrible―and it doesn’t care about your life or mine or anything else.
Rudyard KiplingThe Light That Failed
Good people drink good beer.”
Hunter S. Thompson Fear and loathing in Las Vegas

Affes-trappa-ruta

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016