Möt inspirationen halvvägs

When inspiration does not come to me, I go halfway to meet it.
Sigmund Freud
För mig innebärande att jag åker in och köper färgpatroner till fotoskrivaren samt en stomp till mitt fortsatta blyertstecknande.
En skata tar en paus på mitt balkongräcke. Tror inte den ser mig där jag ligger i soffan.
Börjar bli nyfiken på makrofoto. Det får kanske bli nästa utslag av GAS.
Nästa bok blir Philip K. Dick, Motursvärlden. Science fiction av författaren bakom Minority Report, Blade Runner och Total Recall.
Nattens drömmar innehöll bland annat ett aldrig tidigare visat material om the Beatles. En film som visar hur min favoritbeatle, George Harrison, hoppar från en takterass ner i en tjock, uppblåst räddningsmatta. Plus en del annat som är härligt detaljerat, inte minst vad gäller miljöerna.
 Mekar med mitt nätverk men får inte skrivarna att funka.Varför ska det vara så j-a omöjligt?! Men, man är väl ingen quitter! Till sist får jag skrivaren att funka. Då har jag experimenterat med att flytta om lite sladdar hitt och dit, och lite till. Å andra sidan går det inte att koppla upp sig på internet med båda sladdarna i. Man kan inte få allt, med andra ord.
Kvällsfilm: Independence Day-Återkomsten. Lagom blandning humor och  action. Och äckelfula aliens. Och väldigt pk med viktiga roller till män, kvinnor, färgade, asiater, äldre och gay. Alla ska med, typ.

Passerade just 3 000 likes på Tumblr.

http://lensblr-network.tumblr.com/post/162856739726/photo-by-yann-bajard-yann-bajardtumblrcom

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017