Inget makro, än

I never should have switched from Scotch to Martinis.
Humphrey Bogart
Lite om semesterns andra bok: Ester Blenda Nordströms Byn i vulkanens skugga, om hennes tvååriga vistelse i en liten by i Kamtjatka. Gillar hennes mycket målande språk. Dessvärre utvecklade hon här ett alkoholmissbruk som kortade hennes liv. Hon ligger begravd på Boo gamla kyrkogård, nära där jag bor.

 

 

Stor förvirring rådde både hos ansvariga myndigheter och hos allmänheten när Hesa Fredrik ljöd. Flera samhällsviktiga webbsajter gick ner och information om falsklarmet dröjde. Det brister i beredskapen, enligt en expert.

Aftonbladet webb, 10/7 2017.

Som vanligt i dagens Sverige, man får vad man betalar för. Betalar man inte för kvalitet får man inte kvalitet.

Dags för stadsbesök igen. Behöver färgpatroner då jag tänker printa några bilder. Och när jag ändå är på Scandinavian Photo blir det att  förhöra sig lite om makrofotografering. Har turen att prata med en butiksanställd som plåtar makro själv och får rådet att vänta på Fujis 80 mm Macro, som kommer i höst. Så det gör jag. Ska kanske damma av Canons 80-200mm och se vad jag kan göra med den?

Noterar att texten ibland blir utan avstånd mellan styckena, trots att jag har det i redigeringsläget. Får lägga in lite html då. Vad det nu var man skrev. Jo:   Fast det hjälper inte.
 

http://gianlucavisconti.tumblr.com/post/162865655704/de-salva-untitled-by-gyka

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017