Ambition vs lättja

Fortsätter min semesterläsning med Marianne Faithful, Minnen, drömmar och reflektioner. Tycker det är intressant att växla mellan olika genrer, Hemingwayromanen, Nordströms New journalism, Philip K. Dicks science fiction och nu Faithfuls memoarer.

Fick så en anledning att åka in till storbyn igen. Köpte nämligen fel färgpatroner till min 3880. Butiken hade blandat patroner för skrivaren SC-800 med de för 3880. Den butiksanställda jag pratade med trodde det skulle funka, men en lite annorlunda designad plastdetalj gör det omöjligt.

Lustigt egentligen, jag kan sitta hemma och se bilder och bli inspirerad. Sen när jag åker in så faller jag lätt in i gamla hjulspår och glömmer bort vad jag ville. Lite liknande när jag ligger soffan och kommer på nåt jag ska kolla upp, och så sätter jag mig framför datorn och börjar vanekolla på det jag alltid kollar på. Och är tillbaka i soffan med oförrättat ärende.

Skulle vilja ta en sväng genom Erstaviksskogen. Kolla lite fåglar och plåta natur. Och jag vill promenera över Årstabron till industriområdet. Ser spännande ut från pendeltåget men kan vara svåråtkomligt. Får se vad som vinner, ambitionen eller lättjan.

https://urbanchaosphotography.tumblr.com/post/162969660856/original-multiple-exposure-photography

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017