Bakvägen till framgång

Sjätte semesterboken blir Jonas Hasen Khemiris Inte ett öga rött. Khemiris debutbok från 2003 fick goda recensioner och det ska bli intressant att läsa den.

Drog på mig ett irriterande skavsår när jag var ute i skogen häromdagen. Bara att kleta på ett skavsårsplåster så ska det nog vara uthärdligt. Det kändes dock inte hundra när jag fram och tillbaka till Coop.

På Stora Coop letar jag genom hela affären efter 5-liters plastpåsar men måste till sist fråga. ”De finns i bakgången, där vi har mjöl och sånt.” ”Ok, för att nå framgång behöver jag alltså finna en bakgång”, tänkte jag. Alternativt ”för att finna en utväg behöver jag ta en bakväg”.

Man ska skapa av lust. Därför skapar jag inget för närvarande. Jag har helt enkelt ingen lust. Skyller på skavsåret. Solen skiner visserligen, det brukar jag ju gilla. Men inte i dag, inte i går heller. Får fortsätta kika på andras bilder och se om jag får inspiration, typ ta bakvägen till framgång.

http://howtoseewithoutacamera.tumblr.com/post/163103356713/by-vladimir-sokolaev-elder-sister-siberia

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017