Nedräkning mot jobb

Så tickar semesteruret ner mot jobb. Fyra veckor relativ lättja läggs till handlingarna. En del blev gjort, annat inte alls.

Lördagen blev på så vis lite typisk. Vaknar hyfsat tidigt och läser DN, löser sudoku och kikar lite på lördagskrysset. Redan klockan halv två är det fotboll, nån slags Champions Cup i Singapore. Inter slår ett Chelsea som inte hade farten uppe. Allsvensk fotboll sen, Sirius åker till Borås och nollar Elfsborg, 0-2. Gillar fotbollen Sirius spelar, de liksom Östersund spelar mycket på ett tillslag och spelar sig ur press rätt enkelt och har då färre återstående spelare att ta sig förbi. Till sist kvartsfinal i damernas EM, där Holland, liksom Tyskland och flera spelare i Italien, spelar framtidens tekniska och snabba fotboll. En fotboll som får de svenska damerna att se stabbiga och klumpiga ut i många situationer. Hoppas nye förbundskapten Peter Gerhardsson gör en generationsväxling efter EM.

Söndag i morgon. Kanske ändå en sväng in till stan. Skulle behöva ett gäng bloggbilder till, så jag klarar mig veckan ut. Å andra sidan är jag inte färdig på långa vägar med min städning och det är grovsopskväll. Finns dock ingen tidspress egentligen, lusten får avgöra.

Via Facebook såg jag vad som ställdes ut på Gnestaplanket tidigare i dag. Tror mina bilder hade stuckit ut på ett positivt sätt även i år.

http://thephotographerssociety.tumblr.com/post/163558848201/paolovalassi-photo-by-paolo-valassi

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017