Närsynt analog fotografi

Bestämmer tidigt att det blir en hemmadag. Vill snygga till så gott det går efter min förrådsstädning.

Läser i mejlen om rooftop bar-turer i NYC. $69 för en tre timmar lång tur till tre olika takbarer. Transport mellan de olika barerna är inkluderad i priset och tre drinkar ingår i priset. Man ska vara stiligt klädd, och det brukar jag inte vara, men det väcker ändå ett begynnande sug på ett återbesök men då kanske inte till roof top-barer i första hand. Får vid tillfälle börja kolla lite. Tokyo finns där också, men jag tror inte mina fotobekanta kommer att bjuda med mig. NYC-resan bokar jag nog efter jul, när SAS kör sin kampanj. Då lär jag fatta om det blir något Tokyo eller ej.

Berlin blir jag också sugen på, särskilt när jag ser Jans bilder från Jüterbog. Det var kul att plåta rural decay/abandoned.

Går genom gamla analoga bilder, från tidigt sjuttiotal och framåt. Usch, vilken usel kvalitet. Felexponerat nästan generellt, ofta oskarpt, är ju närsynt och använde inga glasögon, linser fanns inte då. Kul ändå att se bilder på gamla elever, mindre kul att ha glömt så många av deras namn.

Den här politiken, alliansens trumpnissar spelar ett högt politiskt spel med sossarna där det enbart handlar om makt, inte om vad som är bäst för folket. Där det är viktigare att sabba för sina politiska motståndare än att till exempel ha tillräckligt med vårdplatser på våra sjukhus.

Åtta kvar till 3100 följare på Tumblr, det vill säga 92 nya hittills under juli.

http://zzzze.tumblr.com/post/163569579735/de-meyer-baron-adolf-b1868-1946-from-the

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017