Bevingade ord

Fågelskådade från tunnelbanan i morse och såg tre par storskrak i Hammarbyslussen. Undrar om de blev slussade ner till Hammarby sjö?

Martin Timell: ”Kanske kom åt henne när hon satte sig ner”

Dags för en ny upplaga av ”Bevingade ord”!

Tar del av ett ytterst tråkigt besked:

”Hej,
Det blir tyvärr ingen Springbeat-festival på grund av flertalet orsaker.
Vi som drivit detta förra året brinner för graffiti som konstart och det är tungt att bli motarbetad av beslutsfattare.”

Graffitifestivalen Springbeat var vårens höjdare.

Roar mig ibland med att platespotta, det vill säga att man ska se bilars registreringsnummer från 000 till 999 i nummerordning. I bland ser man annat. Häftigast var nog när jag först såg ”HEY” och strax efter ”JOE”. I går hade en bil skylten ”Viltolycka” istället för registreringsnummer.

Sadister i våningen under låter sitt matos sippra upp och in genom springan i mitt sovrumsfönster och förvandla min tillvaro till en av hunger och frestelse.

http://elusive-wow.tumblr.com/post/171563522838/nenad-bacanovic

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 svar på ”Bevingade ord”

  1. Aj, nu har jag missat din blogg ett par dagar, här i stan. Snart hemma igen. Det händer väl för mycket. Slussade skrakar idag och inställd festival. Härligt och roligt att läsa, men synd på festivalen. Platespotta bilskyltar, var står du då? Vid Slussen? Skönt att veta att Ornövägen ligger kvar och att du lever där fortfarande. Johan är snart tillbaka hem. Ska ta ikapp dina två tidigare bloggar. Ha det bra!

  2. Jo TImell. Råkade komma åt baken, eller nåt. Det blir patetiskt, han säger att han själv nu får lida, men han har fått andra människor att lida i många år av hans sextrakasserier. Det är inte okey! Nu fick jag säga det. Vare sig du håller med eller ej.

  3. Platespottingen sker från bussen huvudsakligen. Det var Ralf Edström, gamle landslagsspelaren i fotboll, som berättade om sin hobby i något reportage. Han åkte ut till flygplatserna och kollade varenda bil på långtidsparkeringen!

  4. Vilken otur för de här sexförtryckarna att Metoo kom så de inte kunde fortsätta sextrakassera. Skit ska skit ha!

  5. Ja det är skit för dem! Haha! Kul med platespotting! Ska komma ihåg att förströ mig med detsamma nån gång.

  6. Platespotting är något att tänka över. Som sagt, man börjar på 001 ock ska ta dem i nummerordning. Jag ska se 698 härnäst och det har tagit mig 8 eller 9 år att komma hit.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.