All that cash

Natten till i går var den sämsta i mannaminne, fick ihop ynka tre timmars sömn. Men det gick bra ändå under dagen. Tog igen det med tio timmars sömn natten till i dag.

Författaren Charles Bukowski gick bort den här dagen år 1994. Gillar hans böcker.

Dags för en vernissage igen i kväll. ”Fyra fotografer”, varav jag känner två, ställer ut på Galleri Korn nere i Hornstull. Och i morgon Fotomässan.

Funderar på kontantavin jag fick. Brukar få problem med att lösa in dem då till exempel Konsum/Coop inte betalar ut belopp större än 2 000, eller om det är 3 000 kronor.  Till nästa utbetalning kan jag få summan insatt på mitt personkonto. Kom på att det borde gå att köpa euro och dollar till mina förestående resor. Men då är jag fortsatt fattig denna månad.

http://zzzze.tumblr.com/post/171520953045/henri-cartier-bresson-1908-2004-conversation

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

Ett svar på ”All that cash”

  1. En får kolla upp Charles Bukowski! En, som man säger i Värmland. Låter konstigt. Vet inte vem författaren är, trodde det var en auktionsfirma. Fina bilder, fina fotovernissage. Du lever i den världen och är flitig där. Jag gillar också att gå på saker, men inte som rutin, som du. Och det är ditt BRINNANDE intresse. Nu är det helg igen. Det går fort mot graven.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.