Boksöndag

Söndag! Högen av olästa tidningar på mitt sängbord  växer. Hinner inte!

Förmiddagens andra minikopp kaffe, på nymalda bönor. Aroma!

Justerade berlinboken, ersatte nämnda foto och la till cirka sju. Ska fundera på text, nu innehåller själva boken inte ett ord, inte ens en titelsida. Funderar sen på fler fotoböcker, med bilder från det övergivna Berlin, från New York samt med mina senaste ”flumfoton”. Åtminstone den senare boken vill jag ha lite större.

Åker in och förnyar mitt nittidagarskort på SL. Tar det på kreditkortet och behåller lite pengar på personkontot. Men bankanvisningen är ett bekymmer. Läser just att man kan skicka in det till banken men då ska man inte signera det. Vilket jag såklart hunnit göra. Får kila upp till Nordea Globen på någon lunchrast i veckan.

Kaosartade scener i samband med världscuptävlingen i Holmenkollen. Svenske längdstjärnan Daniel Rickardsson fick öl kastad på sig under loppet.

Kanske tur att åskådarna inte kastade vatten.

http://benlowy.tumblr.com/post/171732673393/snowstorm-walkscape-in-maplewood-walkscape

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Boksöndag”

  1. SNART BLIR DU BERÖMD OCH DÅ BLIR DET ALDRIG MER BEKYMMER MED KORTET!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.