En dag på mässan

Ännu en natt med dålig sömn. No good! Är därför tveksam om jag ska åka till Fotomässan i dag eller skjuta upp det till i morgon. Biljetten gäller ju vilken dag som helst. Äh, av med nattmössan, mot fotomässan!

”Livet är värt att utforska”, står det på en stor vepa på Svenska kyrkans hus i mitt förortscentrum. Är ju på väg!

Tar mig till T-centralen. Testar att växla in min bankanvisning på Forex men får tji. Såklart. Vi skriver 2018 och det går inte att skicka pengar till folk på ett vettigt sätt. När Google och Facebook vet var du köper dina kallingar borde väl bankerna kunna ha koll på var man har sitt konto?!

Högtalarna annonserar den senaste förseningen och anger klockan 10.40 som ny avgångstid. Med brasklappen ”den beräknade avgångstiden kan ändras till tidigare- eller senaretid”.

Glömmer sen att pendeltågen fått en ny station och knallar fel. Hittar tillbaka och in på tåget, trots att jag får springa ifatt det. ”Kort tåg” får man veta precis när tåget kommer in på  stationen, trots att det varit ”kort” sen det avgick från Märsta. Hallå, SL! 2018!!!

Snackar foto med några göteborgare på väg till mässan. De är på vippen att vända tillbaka då de glömt sina biljetter på hotellet. Jag påpekar att de sannolikt har dem digitalt om de beställt via nätet. Mycket riktigt!

På mässan bokar jag portfoliovisning med fotograf Mia Galde och försöker sen fördriva tiden innan min fotobekant Mackan ska föreläsa om gatufoto. Fotomässan håller till i hall B och är uppblandad med vildmarksmässan/Explore. I grannhallen huserar båtmässan.

Roligt nog gillar Mia Galde mina bilder och uppmanar mig att söka till Fotografiskas höstsalong. Kul med lite pepp!

Knallar runt lite, det dyks i en tillfällig pool, man kan köpa sig en lyxyxa och har och var sticker fiskspön upp bakom skärmar och montrar. Förr om åren har det funnits gott om bra foto att titta på, saknar det.

Ska nog ta mig en fundering  angående min färska berlinbok. Och byta ut den lite sämre bilden (bildkvaliteten) och plussa på med några fler bilder. Och sen invänta nästa rabatterbjudande. Kollar Fotokloks fotobokalternativ. Såg rätt bra ut. Stort format och hyfsat papper, många sidor och cirka 700:-.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018