Listan rockar

Listan fungerade bra under de dubbla helgerna, fick mycket gjort (även om mycket återstår). I dag betar jag aven avse sista punkterna, titta i de senast inhandlade fotoböckerna. Först ut är Johan Bergmarks utmärkta Let there be rock. Bilderna flåsar verkligen av rock och då jag har hört några sköna historier bakom några av bilderna i samband med de utställningar Johan haft under åren, är det här en bok jag håller högt. Nästa bok är Åke Ericsons prisbelönta Non grata, om romerna och deras levnadsförhållanden i flera europeiska länder. Också en stark bok.

Har några A2-papper kvar och skriver ut nedanstående bild. En favorit, bland många.

Tre dagar till nästa helg, sen två planeringsdagar inlandet kör igång på riktigt med en ny vårtermin.

Nedan ett kollage i en stil som påminner om mina bilder. Den stora skillnaden är ju att konstnären Valentina Bergamelli sammanfogat och tillagt beståndsdelarna i sitt kollage medan det i mina bilder är Moder Natur som slitit bort, rivit ner och blött upp för att skapa sina konstverk. Helt tvärtom, med andra ord.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019