Kategorier
Stockholm

Låt mig presentera: Karl Radar

Vaknar kl 01 nånting och känner att jag kommer få svart att somna om. Slumrar mig ändå genom natten och drömmer så det bara virvlar i pallet. Bland annat dyker Karl Radar upp, en mästerdetektiv i Kalle Skavanks och Nelly Rapps anda. Vet inte var han kommer ifrån och vart han tog vägen sen.

Betraktelse från min väg till morgonbussen, en vettskrämd ungkatt hukar under en balkong efter att ha jagat en skata och sen attackerats av en mås. Man ska inte kaxa om man inte har ordentligt på fötterna.

Nära ändå att jag löste mitt lampproblem efter jobbet. Positionerade mig på perrongen för rätt uppgång vid Medis men kom på att jag behöver gå på Coop och då blir det mycket att släpa hem. Det kommer fler dagar.

Min omtalade adapter verkar nu vara på väg. Får ett sms om att CyberPhoto just ska lämna in den hos PostNord. Bör få den under veckan, tycker jag.


Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019