Kategorier
Stockholm

Sista skoldagen före blomstertiden

Sista skoldagen, skolavslutning i morgon. Sen sommarfritids månaden ut innan det blir fyra veckors semester. Ska försöka komma ut i skärgården även denna sommar. Arholma tipsades jag om. Har min adapter kommit så kan jag ta med mig ett gäng olika gluggar, mitt 100-400 mm till exempel. Ska kolla om det går att komma till någon ö med blomster, för makrofoto.

Hittar stickan med min gamla Elevens val-planering. Kul att återse men inte särskilt användbart. Kan göra det mycket bättre nu. Ett kul projekt för sommaren, trots att jag inte vet om jag kommer vara ansvarig för en EV-grupp kommande läsår. Men jag gillar att jobba med barn och bild.

Det orangea kladdet på rutan tilldrog sig mitt intresse och hade personerna därinne haft vett att positionera sig bättre hade bilden kunnat ha en viss potential. Hon i vitt, vad har hon där att göra?!

Funderar på att äntligen fixa en lampsladd och en taklampa till sovrummet. Efter jobbet då, eller så blir det en AW som förra måndagen. Det är ju ljust så jag behöver ingen lampa på ett tag.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019