Korny AW

Uppbådar lite extra energi efter jobbet och åker ner till Hornstull och Galleri Korn. Fyra fotografer kallar de sig, de som har vernisagen, Affe, Krister Göran och Per-Erik. Det är tjockt med folk i den lilla lokalen och det går inte att se alla bilder. Det blir snabbt varmt under vinterjackan så efter en mig vitt och en näve chips lämnar jag in.

Min berlinbok ligger och väntar på mig i Björknäs Centrum, av alla ställen. Tog inte med så många bilder så den är väldigt tunn, bara tredjedelen av min första. Ändå skulle den kosta över 700:- om jag inte utnyttjat rabatten på 35%. Var lite ängslig för kvaliteten på en bild och den är inte bra men det får vara.

Passar på att inventera godisbutiken intill och hittar lite favoritlakrits. Första godisköpet på mycket länge.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

4 svar på ”Korny AW”

  1. Jo jag har set den där godisbutiken och undrat. Dit går nog mina barbar ibland. Aldrig stannat för godis i Björknäs. Däremot undrar jag var den gamla milstolpen står. Jag har vandrat där nere för att hitta den, men förgäves. Mitt barnbarn Svante undrar om jag har hittat den ännu? Det står en vid Myrsjöskolan och en efter Kummelnäsavfarten mot Gustavsbergshållet samt en vid Grisslinge. Allt jag hittat hittills. Milstolparna mätte avståndet från slottet ut på vischan.Så du har varit på en vernissage utan att ha sett vad det skulle visa där. DÅ var det tjockt med folk.

  2. Milstenen finns vid Skuru golvservice, vill jag minnas, mellan Lövdalsvägens och Mercuriusvägens utfarter till Värmdövägen. Inte nere i Björknäs C således.

  3. Ropa inte hej än. Åkte nyss förbi, i bästa fall är milsten dold av en stor snöhög, i värsta fall bortröjd av byggföretaget som uppför en byggnad intill.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.